İçeriğe atla Alt bilgiye atla

Barış Ve Astroloji

Barış Ve Astroloji

Eşanlamlıları sözlüğünde 579 zıt anlamlı sözcük veya “barışın zıttı” olan sözcük vardır. Bu, savaştan çatışmaya, ajitasyona, acıya ve öfkeye kadar her şeyi ve 570’den fazla farklı duyguyu kapsar.

İnsanlar olarak birçok şeyin huzurumuzu bozmasına izin verebiliriz. Dört temel duygu vardır – korku, mutluluk, üzüntü veya öfke. Üzüntünüzü, öfkenizi veya korkunuzu harekete geçiren her şey huzurunuzu bozma potansiyeline sahiptir.

Gezegenlerimizin ve işgal ettikleri burçların ve evlerin karşılıklı etkileşimini anlamak, bize hayatımızda barışı nasıl bulabileceğimizi ve ona ulaşmanın önündeki engelleri anlamamızı sağlar. Barış bizim doğal halimizdir. Sevgileri ve bağları olduğu ve fiziksel ihtiyaçları karşılandığı sürece mutlu bir bebiş düşünün aynı bu şekilde olacaktır.

Büyüdükçe ve arzularımız arttıkça ve bagaj biriktirdikçe işler daha karmaşık hale gelebilir. Mars, temel çakramızı temsil eder ve haritamızdaki Mars’ın yerleşimi ve etkileri, günlük olarak huzurumuzu neyin bozmasına izin verdiğimize dair önemli bilgiler verir. Ay, bilinçaltı zihni ve duygularımızı yönetir. Bu bizim zihniyetimizin bahçesi. Huzurun zıttı olan 570 duygunun düşüncelerini diktiğimizde, bizi rahatsız eden şeyleri güçlendiririz.

BARIŞ VE ASTROLOJİ

Ay zihnimizi, kalp çakramızı ve duygularımızı temsil eder. Ay üzerindeki etkilerin anlaşılması, hayatımızın bu alanlarında barışı neyin engellediğine dair fikir verir.

Güneşin haritanıza yerleştirilmesinin anlaşılması, ruhunuzun yolculuğunu, amacını ve bu hayatta tatmin ve kendini gerçekleştirmeyi neyin getireceğini gösterir. Güneş, en derin seviyede olmayı arzuladığınız şeyi ve gerçekte kim olduğunuzun özünü ifade eder. Değer verdiğimiz şeye göre yaşama barışımızı derinleştirir.

5. evimiz zihnimizdir. 5.evdeki ve yönetici etkileri anlamak, bize bunu nasıl değiştirebileceğimizi gösterirken, zihinsel olarak bizi nelerin rahatsız ettiğine dair büyük bir anlayış sağlar. Benzer şekilde, bedenimizi ve 4. duygularımızı temsil eden 3.evdeki ve günlük yaşamımız ve ortaklığımızdaki etkiler, bize bu alanları potansiyel olarak neyin rahatsız ettiğini ve bunları nasıl aşabileceğimizi gösterir.

Merkür bizim Merkezi Sinir sistemimizdir. Doğum haritanızdaki Merkür yerleşimini anlamak, sizi nelerin endişelendirdiğine dair içgörü sağlar ve çözümlere işaret eder. Aşırı aktif bir Merkür sizi kafanızda ve mantıklı zihninizde tutacaktır. Jüpiter’in yerleştirilmesi etiğimizi getirir. Fiziksel bir bakış açısından, egzersiz ve öz bakım eksikliği ve belirli yiyecekler vücutta ajitasyon yaratacaktır. Alkol, sigara, kahve ve tüm bağımlılık yapıcı maddeler sisteminizi karıştırır zararlıdır. Dehidrasyon da huzurunuzu etkileyecektir.

Kalbin bakış açısından, barışı deneyimlememiz için sevgi her iki yoldan da akmalıdır.

Manevi bir bakış açısından, arzu barışın önündeki en büyük düşman ve engeldir. Arzu, çeşitli türlerde dikkatin dağılmasına neden olur. Arzularımızın doğası çizelgede açıkça görülecektir. Kendimiz üzerinde çalışırken ve arzularımızı kazandıkça, barış doğal olarak gelir.

Hepimizin bir zihni, bedeni, kalbi ve ruhu var. Huzuru hissetmek için, onların ve gezegenlerimizin en iyi şekilde ve dengede çalışmaları gerekir. Doğum haritamız, büyümemiz ve kendimizi keşfetmemiz için çok bilgeliğe sahiptir.

Vedik Doğum Haritası Analizi İçin Daha Fazla Bilgi

Daha Fazlası İçin Blog Yazıları

İnstagram sayfamızı takip edin Instagram

Yorumunuz

error: İçerik korunmaktadır !!
× İletişime geç